Maaltijd aan huis

Andrei Villamayor startte Fit and Lean in June 2018, een foodservice die zich richt op een markt die behoefte heeft aan het gemak van het dagelijks bezorgen van gezonde maaltijden. Hij was net twee weken van start gegaan, toen hij deelnam aan de MBC training Start Your Business. Dit had een zeer positieve impact, omdat hij leerde hoe belangrijk het is om goed te plannen, doelen te stellen en de resultaten van het bedrijf te evalueren. Hij merkte op dat hij vroeger met vallen en opstaan werkte, het hangt er maar van af of het je mee of tegen zit….. Maar toen hij eenmaal deze bedrijfsprincipes had geleerd, kon hij strategischer te werk gaan in zijn aanpak. Nu het bedrijf een jaar loopt, waren de afgelopen maanden de meest winstgevende!

Bij een gezond bedrijf is er altijd voldoende ruimte voor groei, en Andrei is zich dat bewust, zodat hij voor “Fit and Lean” oog heeft voor nieuwe kansen

Leren van elkaar

Terwijl zijn bedrijf groeit, ziet hij allerlei nieuwe kansen. Een van de dingen die hem aanspreekt, is de relatie die hij niet alleen met zijn klanten kan opbouwen, maar ook met zijn zakelijke collega’s. Via MBC kon hij zich ook aansluiten bij een kleine groep ondernemers, die elkaar ontmoeten om te praten over het wel en wee van het bedrijf, zowel de succesverhalen als de uitdagingen. Ook kunnen ze elkaar helpen om creatief en innovatief te zijn, en elkaar daarin tot steun zijn. Dit creëert een gezonde omgeving van business minded mensen, die elkaar helpen om gezonde bedrijven te ontwikkelen. Andrei blijft de mentor sessies bijwonen van MBC, maar hij geeft ook af en toe les.