Team

Kom ons team versterken en bekijk onze vacatures.

Peter de Hoogh

Project Coordinator, Senior Trainer

Peter de Hoogh heeft Ontwikkelingseconomie gestudeerd en heeft 20 jaar ervaring in de sector, met name in Latijns Amerika, Oost Afrika en Oost Europa. Hij werkt sinds medio 2018 als zelfstandig ondernemer en geeft trainingen op het gebied van Community Development, Fondsenwerving en Business Development. Peter is een gecertificeerd trainer van MBC op het gebied van GYB en SYB.

Arie Seip

Trainer, Business Adviser

Arie is afgestudeerd als bedrijfseconoom en heeft brede ervaring opgedaan bij zowel profit- als non-profit organisaties in hulpverlening aan armen en kwetsbare groepen (dak- en thuislozen, prostituees en verslaafden). Vanuit zijn bewogenheid voor mensen aan de onderkant van de samenleving, werkt Arie als consultant voor MBC, met als taak het onderzoeken van mogelijkheden om in kansarme gebieden mensen te helpen hun eigen bedrijf te starten om zo hun levensstandaard te verbeteren.

Bronno Mulder

Trainer, Business Adviser

Bronno is afgestudeerd in de werktuigbouw, maar al tijdens zijn studie zocht hij naar mogelijkheden om kansarme mensen hulp te bieden. Dat heeft ertoe geleid dat hij sinds 2011 zich ingezet heeft voor de sloppenwijken van Manilla, wat uitgegroeid is tot ontwikkelingswerk in andere landen. In samenwerking met het lokale team heeft hij zich toegelegd op de ontwikkeling van een methode en pakket aan materiaal dat breed ingezet kan worden om de cyclus van armoede te doorbreken.