Doe mee

MBC kan jou hulp op verschillende manieren gebruiken. Bekijk hier de mogelijkheden. We werken graag met je samen.

Partnerschap met MBC

Wilt u graag bijdragen om de cyclus van armoede te doorbreken en kansarme mensen nieuw perspectief bieden voor de toekomst? MBC heeft als doel een netwerk op te zetten van partners dat zich inzetten voor projecten in de landen waar die hulp zo hard nodig is. Samen met uw team of organisatie kan MBC nieuwe mogelijkheden scheppen voor micro- bedrijfjes in het gebied waar u werkzaam bent en daarmee werken aan een nieuwe toekomst.

Partnerschap met MBC

Financiele ondersteuning

MBC zet zich in voor armoedebestrijding door het creëren van bedrijfjes (micro-business), opgericht door lokale ondernemers die de GYB- en SYB-training hebben gevolgd. Met jouw donatie gaat er een wereld voor hen open en worden daarmee nieuwe kansen gecreëerd hun gezin, voor de lokale gemeenschappen en het land. Juist op die plekken waar onvoldoende financiële draagkracht is om uit de armoede te komen.

Financiele ondersteuning

Wordt vrijwilliger

MBC houdt zich bezig met het toerusten van mensen om centra op te richten waar kansarme mensen onderwezen worden en begeleid worden om hun eigen bedrijfje te starten, om zo een duurzaam en bestendig inkomen te genereren voor henzelf en hun gezin/familie en de community. Door de groei van het aantal projecten zoeken we vrijwilligers die zich voor 1 dagdeel per week (of meer) willen inzetten voor dit werk.

Wordt vrijwilliger