Bestuur

Kom ons bestuur versterken bekijk onze bestuursvacature.

Jan Willem Luiten

Voorzitter, Adviseur

In het dagelijkse leven is Jan Willem verantwoordelijk voor de verkoop bij een machinefabriek in Zutphen. Door zijn internationale ervaring heeft hij veel van de wereld gezien en ook de nood van mensen die in armoede leven. Hij heeft een hart voor techniek en voor mensen in nood. Zijn energie, creativiteit en ervaring zet hij graag in als voorzitter van de Stichting MBC.

Marianne Otterspeer

Secretaris

Liefde voor de zorg, dat drijft Marianne Otterspeer in haar werk. Met haar gezin heeft ze een tijdje in Azië gewoond en gewerkt. Dit heeft haar nog meer bevestigd dat elk mensenleven uniek en waardevol is. Ze voelt zich speciaal aangetrokken tot de mensen die minder kansen hebben in de normale maatschappij, zowel in Nederland als wereldwijd.

Ab Luesink

Administratie & Financiën

Ab runt zijn eigen bedrijf als controller, informatie manager, project manager, en administratief & financieel expert. Hij heeft uitgebreide ervaring in alle aspecten van financieel beheer, controle en met name in boekhouding en informatiesystemen. In zijn vrije tijd ondersteunt hij Stichting MBC als penningmeester.