TBDG in Tajikistan

De Tadzjikistan Business Development Group is een vereniging van leiders die zich inzetten voor het ontwikkelen van echte menselijke bloei in Tadzjikistan, door middel van transformerende bedrijven. De TBDG is van mening dat Tadzjikistan echte onafhankelijkheid kan bereiken door de ontwikkeling van duurzame, winstgevende bedrijven die zich inzetten voor de sociale, ecologische en spirituele behoeften van de mensen.

Succesvolle ondernemers

TBDG is opgericht om een investeringsfonds te beheren en om de zakelijke expertise en coaching te bieden die nodig zijn om dergelijke succesvolle ondernemingen in Tadzjikistan te ontwikkelen. Het is om deze reden dat de TBDG een partnerschap zoekt met MBC, voor de expertise op het gebied van training en bedrijfsontwikkeling die het naar Tadzjikistan kan brengen.

Lange termijn plan

Het langetermijndoel van TBDG is een formele oprichting van een Business Training Center in Tajikstan, om meer mensen te kunnen opleiden in Business Development en hen te helpen bij het opzetten en runnen van hun bedrijf. Daarvoor zal TBDG het MBC-programma overnemen en profiteren van de ervaring en bewezen methode van MBC.

Door dit TBDG/MBC-partnerschap zullen we samen de lokale bevolking en vluchtelingen in Tadzjikistan toerusten teneinde hen nieuwe hoop en een visie voor de toekomst te geven. Zodat het ook een positieve invloed heeft op de economische situatie in het land.

Productie tomaten in kassen